Промотивно видео за Делчево. Победничко видео во категоријата Промоција на туристички локалитети, на натпреварот Ноќ на монтажерите, организиран од Унија на млади сили на ВМРО ДПМНЕ. Користен софтвер: Pinnacle Studio 12

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.