Промотивно видео за потребите на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Делчево.
Користен софтвер: Pinnacle Studio 12

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *