Промотивно видео за потребите на кампањата на кандидатот за Градоначалник на Општина Делчево Дарко Шехтански.
Користен софтвер: Adobe after effect, Adobe Premier

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *