Промотивно видео за потребите на Градоначалник на Општина Делчево Горан Малешевски.
Користен софтвер: Adobe after effect, Adobe Premier

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *