Кога нивото и обемот на ваши услуги како и бројот на производи кои што се дел од портфолието на вашата фирма ќе нарасне до таа мера што ви треба поефикасен начин на нивна организација и структурирање, тогаш можеме да позборуваме за нашиот MASTER пакет кој што веројатно е вистинско решение за вашат компанија.

Приспособливоста на работењето на сечија компанија зависи од можностите да понуди различен диверзитет на услуги и производи кои што на глобалниот пазар полесно ќе може да го најдат својот купувач. Начинот на кој што една сериозна компанија ќе го визуелизира на глобалната мрежа своето работење зависи пред се од интернет платформата која стои позади вашиот домен на интернет.

Изработуваме концепт пред да започнеме со креирање на вашиот веб сајт

Секој бизнис за нас е приказна сама за себе од моментот кога се зафатиме со формулираањето на концептот кој најсовршено ќе биде ваш препознатлив идентитет на глобалната мрежа. Со функционалности грижливо и со специфично внимание развиени за да одговорат за секаков предизвик, MASTER пакетот нуди опции за таргетирано влијание на целокупниот таргетиран пазар за кој се наменети вашите производи/услуги.

Откако ќе биде усвоен концептот кој што нјдобро ќе го претстави вашиот бизнис на интернет, следува полесното- период од 20 денови за изработка на веб сајтот

Развојот до 20 различни категории на објави сместени во свои уникатно дизајнирани индекс страни гарантира лесна пристапност и прегледност на секоја информација за вашиот бизнис која е поставена на вашиот интернет сајт. На тој начин ќе може уредникот на содржините на вашиот веб сајт лесно да таргетира специфични клиенти со лепезата на ваши услуги/производи кои ги нудите.

Колку повеќе содржина на вашиот веб сајт толку подобро програмскиот код кој о содржи платформата во позадина ќе овозможи тааргетирана пристапност и видловост на веб сајтот на интернет пребарувалите (Google, Yahoo, Bing…)

МАСТЕР пакетот гарантира интегрираност на содржините во форма на мултимедијална презентазија на она што сакате да биде ваша слика во јавноста за вашата работа и бизнис модел.

За наведената цена добивате многу повеќе од веб сајт. Добивате гравитациски центар околу кој што може да конвергира целиот ваш бизнис за многу краток период.

Покрај стабилниот хостинг кој првата година го добивате бесплатно, добивате и бесплатна регистрација на вашиот посакуван домен.

Со овој веб дизајн пакет добивате гратис:
-Интеграција на Вашиот веб сајт со социјални мрежи (50 € регуларна цена)
-Основна SEO (search engine optimisation) оптимализација за распространетост на Вашиот веб сајт (70 € регуларна цена)
-Бесплатна реклама во вид на банер на регионалниот портал www.bregalnicki.mk во рок од 1 месец (XX € регуларна цена)
-Бесплатна реклама на порталот www.destinationdelcevo.mk во рок од 3 месеци (XX € регуларна цена)

И ДОКОЛКУ СЕ СОМНЕВАТЕ ЗА ТОА ДАЛИ ОВАА ПОНУДА ВИ ОДГОВАРА ЗА НАЈДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС….секогаш може да побарате специјализирана понуда за изработка на вашиот професионален интернет сајт за презентација на Вашиот бизнис на нашиот службен е-маил:

anastasovltd@gmail.com

на телефон/viber/messenger/What’s up:

00 389 (0)79-329/300

Нашиот тим од комерцијалисти ќе ве контактира во најкус можен рок за да се договориме за вашите барања и нашите услови.

Побрзајте…

Фатете го редот на најуспешните….

[kaliform id=”987″]