Веб дизајн: Basic+ понуда

Барате начин за да стигнете до што е можно повеќе клиенти за развивање на вашиот бизнис? Оваа понуда е само за вас! Одберете Пакет Basic+ за бизнис кој има тенденција да расте побрзо од досега. Joomla или WordPress јадро; До 8 страни (функционални линкови); Респонсивен дизајн прилагоден за различни уреди; Уреднички пристап со едноставен контролен…

Read more
Изработка на веб сајт за мали бизниси на кои им треба брз раст

Имате мал бизнис на кој што му треба побрз развој и раст? Веројатно размислувате дека е тешко да се мрднете од постојната ситуација во која мака мачите да го заживеете вашиот бизнис на вистински и правилен начин. Со новите технологии тоа е возможно. Зголемувањето на целната популација на клиенти е еден од начините за побрз…

Read more
Зошто поинакви?

Затоа што не знаеме за пораз. Затоа што знаеме дека не постои работа која е невозможна да се оствари. Темелот на нашата работа се ИСТРАЖУВАЊЕ и АНАЛИЗА. Без соодветно направено истражување во врска со Вашите деловни потреби, и структурирана и високопрофесионална анализа, секакви решенија во врска со вашите цели ќе бидат половични. Притисокот на кој…

Read more
Поинакви од сите останати

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево е мултисекторска компанија создадена со единствена цел: да бидеме ПОИНАКВИ од сите останати Колку и да звучи неверојатно, ние веруваме во МОЌТА НА ЗНАЕЊЕТО пренесена низ иновација која потекнува од систем на естетски и општествени околности кои создаваат ТРАЈНИ ВРЕДНОСТИ. АНАСТАСОВ ЛТД не е само ИМЕ. Во него е содржана…

Read more
Изработка на корпоративни веб сајтови за презентација на вашиот бизнис

Во ера на дигитална глобализација, ако не сте на интернет, не сте за никаде! Вашиот интернет сајт е Ваш идентитет- Ваше постоење. Внимателно избраниот концепт и дизајн е особено важен за соодветно претставување на Вашата дејност. Нашата компанија нуди технички решенија за сите Ваши идеи и замисли. Долгогодишното искуство во креирање, надградби и одржување на…

Read more