Имате мал бизнис на кој што му треба побрз развој и раст? Веројатно размислувате дека е тешко да се мрднете од постојната ситуација во која мака мачите да го заживеете вашиот бизнис на вистински и правилен начин. Со најновите интернет технологии тоа е возможно. Зголемувањето на целната популација на клиенти е еден од начините за побрз раст и развој на секој бизнис. Тоа може да го постигнете доколку почнете да функционирате според правилата на новото време.

Изберете ја нашата понуда за изработка на мал но динамичен и ефективен веб сајт кој ќе го претстави вашиот бизнис на пошироката јавност.

Овој пакет гарантира функционалност според вашите потреби, со перформанси за најсовремена интернет страница според најновие светски технологии.

Во рамки на оваа понуда нудиме најефикасни решенија по цена која секој бизнисмен може да си ја дозволи.

Нашата Основна (Basic) понуда се состои од изработка на најмодерен интерент сајт преку кој ќе можете најбрзо и најлесно да ја споделите вашата приказна со пошироката јавност.

Со овој веб дизајн пакет добивате гратис:
-Интеграција на Вашиот веб сајт со социјални мрежи (50 € регуларна цена)
-Основна SEO (search engine optimisation) оптимализација за распространетост на Вашиот веб сајт (70 € регуларна цена)
-Бесплатна реклама во вид на банер на регионалниот портал www.bregalnicki.mk во рок од 1 месец (XX € регуларна цена)
-Бесплатна реклама на порталот www.destinationdelcevo.mk во рок од 3 месеци (XX € регуларна цена)

И ДОКОЛКУ СЕ СОМНЕВАТЕ ЗА ТОА ДАЛИ ОВАА ПОНУДА ВИ ОДГОВАРА ЗА НАЈДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС….секогаш може да побарате специјализирана понуда за изработка на вашиот професионален интернет сајт за презентација на Вашиот бизнис на нашиот службен е-маил:

anastasovltd@gmail.com

на телефон/viber/messenger/What’s up:

00 389 (0)79-329/300

Нашиот тим од комерцијалисти ќе ве контактира во најкус можен рок за да се договориме за вашите барања и нашите услови.

Побрзајте…

Фатете го редот на најуспешните….

[kaliform id=”987″]

И ДОКОЛКУ СЕ СОМНЕВАТЕ ЗА ТОА ДАЛИ ОВАА ПОНУДА ВИ ОДГОВАРА ЗА НАЈДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС….секогаш може да побарате специјализирана понуда за изработка на вашиот професионален интернет сајт за презентација на Вашиот бизнис на нашиот службен е-маил:

anastasovltd@gmail.com

на телефон/viber/messenger/What’s up:

00 389 (0)79-329/300

Нашиот тим од комерцијалисти ќе ве контактира во најкус можен рок за да се договориме за вашите барања и нашите услови.

Побрзајте…

Фатете го редот на најуспешните….

[kaliform id=”987″]