Ако подолго време вашиот бизнис стагнира и добива постојани закани од конкуренцијата, време е да го преиспитате својот маркетинг модел. Во услови на глобална и динамична пазарна економија продажбата на вашиот производ/и и услуг/и мора да ги следи барањата на пазарот. А најдобар начин вашиот производ или услуг да стигне до вашите клиенти се токму нашите web решенија кои што гарантираат функционалност, стабилност и доверливост.

Дали барате начин за да стигнете до што е можно повеќе клиенти за развивање на вашиот бизнис?

Оваа понуда е само за вас!

Одберете Пакет Basic+ за бизнис кој има тенденција да расте побрзо од досега.

  • Со овој пакет добивате автоматски поголема видливост на интернет преку нашиот SEO апарат кој што го добивате гратис за вашиот веб сајт.
  • Исто така преку зголемениот волумен на содржини веб сајтот развиен преку оваа понуда ќе значи поголема видливост на социјалните мрежи кои што го диктираат текот на информции на секој поединец на дневно ниво. Како составен дел од оваа понуда е модулот за интеграција на вашиот веб сајт со најкористените социјални мрежи кој го добивате гратис.
  • А за првичниот впечаток и градење на базична мрежа на следбеници на вашиот бизнис секако бесплатно ќе се погрижиме преку поставување на ваш графички банер на мрежата на интернет портали со кои соработуваме во моментот за определен временски период.

Со овој веб дизајн пакет добивате гратис:
-Интеграција на Вашиот веб сајт со социјални мрежи (50 € регуларна цена)
-Основна SEO (search engine optimisation) оптимализација за распространетост на Вашиот веб сајт (70 € регуларна цена)
-Бесплатна реклама во вид на банер на регионалниот портал www.bregalnicki.mk во рок од 1 месец (XX € регуларна цена)
-Бесплатна реклама на порталот www.destinationdelcevo.mk во рок од 3 месеци (XX € регуларна цена)

И ДОКОЛКУ СЕ СОМНЕВАТЕ ЗА ТОА ДАЛИ ОВАА ПОНУДА ВИ ОДГОВАРА ЗА НАЈДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС….секогаш може да побарате специјализирана понуда за изработка на вашиот професионален интернет сајт за презентација на Вашиот бизнис на нашиот службен е-маил:

anastasovltd@gmail.com

на телефон/viber/messenger/What’s up:

00 389 (0)79-329/300

Нашиот тим од комерцијалисти ќе ве контактира во најкус можен рок за да се договориме за вашите барања и нашите услови.

Побрзајте…

Фатете го редот на најуспешните….

Барање на понуда/и

Внесете Ваше име и презиме
(Незадолжително)
(Незадолжително)
Задолжително внесете ваш валиден Е-маил

Може да селектирате повеќе опции

- 0 USD

Барање на понуда/и

Внесете Ваше име и презиме
(Незадолжително)
(Незадолжително)
Задолжително внесете ваш валиден Е-маил

Може да селектирате повеќе опции

- 0 USD