Оглас за деловна соработка

Компанијата Анастасов Лимитед ДООЕЛ Град Делчево има потреба од ангажирање на хонорарни соработници за работа на интернет портали од сл. профил: *Репортер и фото репортер *Новинар *Камерман-Монтажер во градовите: Штип, Кочани, Свети Николе, Делчево. Доколку: -сте динамични, комуникативни, одговорни, подготвени за работа во тим, -познавате работа со wordpress и joomla уредување на текст/статии, -поседувате доволни […]

Read more