Наместо вовед

"Интересно е како повеќе мали нешта можат обединети заедно да вдахнат сила на нечија фантазија. Подолг временски период создаваме вредности за сите луѓе околу нас. Градиме соништа, гледајќи причина во невозможното, нудиме човечки допир на се што ќе создадеме."

Во повеќе различни области на стручна експертиза сме ја докажале својата работа.

Бидете и Вие дел од нашата успешна приказна за развој на Вашиот бизнис.

Ефикасност
Независност
Долготрајност
Доверба
Експертиза
Цена

www... Проекти

Човекот вреди колку и своите дела. Ние се гордееме со нашите.

Промо видео

Снимање, монтажа и специјални ефекти на видео материјали за раслични прилики и потреби

Услуги и дејност

За да ви помогнеме во остварување на Вашите потреби, препознајте ги нашите услуги и дејности со кои Ви стоиме на располагање.
ИНЖИНЕРСТВО
Почнувате да градите, реновирате, реконструирате или уредувате? Ние сме вистинските Ваши соработници со долгогодишно искуство на повеќе видови успешно реализирани инжинерски работи. Прочитај повеќе...
МЕНАЏМЕНТ
На Вашата маркетинг стратегија, компјутерски предизвици и потреби, дигитални решенија и алатки. Дозволете Вашите идеи да бидат развиени на едно реално ниво без ограничувања. Прочитај повеќе...
КОНСАЛТИНГ
Од сферата на маркетингот, дигитален дизајн и видливост, инжинеринг од секаков вид... Мора да признаеме дека нашиот совет не е бесплатен и го наплаќаме со Ваши насмевки и успех на ваш приватен и индивидуален план. Прочитај повеќе...
ДИЗАЈН
Вашиот препознатлив идентитет како компанија или физичко лице е основен белег за Ваш моментален но и иден успех во она што го работите. Кога зборуваме за дизајн, мислиме на Вашето ценето место во околината и светот. Границите се тие што Вие може да ги замислите. Прочитај повеќе...
ИЗДАВАШТВО
Големиот број по квантитет и квалитет реализирани проекти од областа на издаваштвото ни даваат за право да кажеме дека сме едни од најуспешните учесници во ваков вид на проекти во регионот. Дали станува збор за традиционално-печатено или електронско издаваштво, Прочитај повеќе...
АКТИВИЗАМ
Вистинската и навремена реакција со внимателно осмислени сретства и методологија која гарантира успех, е наш секојдневен предизвик во борбата за подобар живот на сите граѓани на државата и пошироко. За постигање на повисоки општествени цели кои овозможуваат долготрајност и одржливост

Пратете ни порака

и ќе Ве контактираме во најкус можен рок
Адреса
Бул. Маршал Тито бр. 79 (ТЦ ПЕЛА), 2320, Делчево Република Македонија
Корисничка поддршка
E-mail: anastasovltd@gmail.com Phone: 00 389 (0)79 329 300

Најнови вести

Ако сте заинтересирани за најновите техничко-технолошки и искуствени сретства во делокругот на нашата работа, посетете го нашиот блог, да се информирате за најновите трендови и пракси кои ќе ви бидат од корист на Вас и Вашиот Бизнис.
Посети блог