Редизајн на Вашиот постоен веб сајт: Овозможете нов живот за вашиот бизнис!

Дали имате ваш веб сајт кој што не ги исполнува вашите очекувања? Дизајнот и функионалностите на вашиот интернет сајт треба да бидат прилагодени за вашите потреби но и можности за целосно да ја следи вашата бизнис логика која ја имате замислено за вашиот бизнис. Пребирливоста на пазарот е сеприсутна и потенцијалните клиенти мораат да го […]

Read more
Наше портфолио

Web дизајн Со огромно искуство во изработка и менаџирање на интернет сајтови и портали успешно работиме од 2008 година Брегалнички портал Macedonian Times www.hope.mk Hotel Makedonija Digilit Дестинација Делчево Agrar.mk Palma.mk Intel Legis RCZ Delcevo … и многу други www платформи Web дизајн технологии Врз основа на потребите на нашите клиенти за брзи, динамични, модерни […]

Read more
Изберете нов корпоративен сајт за едноставна и ефикасна комуникацијата со вашите клиенти

Кога нивото и обемот на ваши услуги како и бројот на производи кои што се дел од портфолието на вашата фирма ќе нарасне до таа мера што ви треба поефикасен начин на нивна организација и структурирање, тогаш можеме да позборуваме за нашиот MASTER пакет кој што веројатно е вистинско решение за вашат компанија. Приспособливоста на […]

Read more
Започнете да отскокнувате од просекот! Обезбедете свој нов веб сајт за раст на вашиот бизнис

Дали баш Вам Ви е потребен Интернет портал? Кои се основната улога и потреби за Вашиот бизнис да биде присутен на интернет? Многумина бизнисмени кои се сопственици на Микро и Мали претпријатија постигнале соодветно ниво на развој на нивниот бизнис без да поседуваат интернет страница. На ваков начин тие обезбедуваат лимитиран приход за себе и […]

Read more
Нарачајте веб сајт со кој ќе го зголемите својот фонд на клиенти а со тоа и својата заработка

Ако подолго време вашиот бизнис стагнира и добива постојани закани од конкуренцијата, време е да го преиспитате својот маркетинг модел. Во услови на глобална и динамична пазарна економија продажбата на вашиот производ/и и услуг/и мора да ги следи барањата на пазарот. А најдобар начин вашиот производ или услуг да стигне до вашите клиенти се токму […]

Read more
Оглас за деловна соработка

Компанијата Анастасов Лимитед ДООЕЛ Град Делчево има потреба од ангажирање на хонорарни соработници за работа на интернет портали од сл. профил: *Репортер и фото репортер *Новинар *Камерман-Монтажер во градовите: Штип, Кочани, Свети Николе, Делчево. Доколку: -сте динамични, комуникативни, одговорни, подготвени за работа во тим, -познавате работа со wordpress и joomla уредување на текст/статии, -поседувате доволни […]

Read more
Побарај понуда

Побарајте понуда за изработка на вашиот професионален интернет сајт за презентација на Вашиот бизнис на нашиот службен е-маил: anastasovltd@gmail.com на телефон/viber/messenger/What’s up: 00 389 (0)79-329/300 Нашиот тим од комерцијалисти ќе ве контактира во најкус можен рок за да се договориме за вашите барања и нашите услови. Побрзајте… Фатете го редот на најуспешните….

Read more
Изработка на веб сајт за мали бизниси на кои им треба брз раст

Имате мал бизнис на кој што му треба побрз развој и раст? Веројатно размислувате дека е тешко да се мрднете од постојната ситуација во која мака мачите да го заживеете вашиот бизнис на вистински и правилен начин. Со најновите интернет технологии тоа е возможно. Зголемувањето на целната популација на клиенти е еден од начините за […]

Read more
Зошто поинакви?

Затоа што не знаеме за пораз. Затоа што знаеме дека не постои работа која е невозможна да се оствари. Темелот на нашата работа се ИСТРАЖУВАЊЕ и АНАЛИЗА. Без соодветно направено истражување во врска со Вашите деловни потреби, и структурирана и високопрофесионална анализа, секакви решенија во врска со вашите цели ќе бидат половични. Притисокот на кој […]

Read more
Поинакви од сите останати

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево е мултисекторска компанија создадена со единствена цел: да бидеме ПОИНАКВИ од сите останати Колку и да звучи неверојатно, ние веруваме во МОЌТА НА ЗНАЕЊЕТО пренесена низ иновација која потекнува од систем на естетски и општествени околности кои создаваат ТРАЈНИ ВРЕДНОСТИ. АНАСТАСОВ ЛТД не е само ИМЕ. Во него е содржана […]

Read more
Изработка на корпоративни веб сајтови за презентација на вашиот бизнис

Во ера на дигитална глобализација, ако не сте на интернет, не сте за никаде! Вашиот интернет сајт е Ваш идентитет- Ваше постоење. Внимателно избраниот концепт и дизајн е особено важен за соодветно претставување на Вашата дејност. Нашата компанија нуди технички решенија за сите Ваши идеи и замисли. Долгогодишното искуство во креирање, надградби и одржување на […]

Read more