Веб дизајн: Basic+ понуда

Барате начин за да стигнете до што е можно повеќе клиенти за развивање на вашиот бизнис? Оваа понуда е само за вас! Одберете Пакет Basic+ за бизнис кој има тенденција да расте побрзо од досега. Joomla или WordPress јадро; До 8 страни (функционални линкови); Респонсивен дизајн прилагоден за различни уреди; Уреднички пристап со едноставен контролен…

Read more
Оглас за деловна соработка

Компанијата Анастасов Лимитед ДООЕЛ Град Делчево има потреба од ангажирање на хонорарни соработници за работа на интернет портали од сл. профил: *Репортер и фото репортер *Новинар *Камерман-Монтажер во градовите: Штип, Кочани, Свети Николе, Делчево. Доколку: -сте динамични, комуникативни, одговорни, подготвени за работа во тим, -познавате работа со wordpress и joomla уредување на текст/статии, -поседувате доволни…

Read more
Побарај понуда

Побарајте понуда за изработка на вашиот професионален интернет сајт за презентација на Вашиот бизнис на нашиот службен е-маил: anastasovltd@gmail.com на телефон/viber/messenger/What’s up: 00 389 (0)79-329/300 Нашиот тим од комерцијалисти ќе ве контактира во најкус можен рок за да се договориме за вашите барања и нашите услови. Побрзајте… Фатете го редот на најуспешните….

Read more
Изработка на веб сајт за мали бизниси на кои им треба брз раст

Имате мал бизнис на кој што му треба побрз развој и раст? Веројатно размислувате дека е тешко да се мрднете од постојната ситуација во која мака мачите да го заживеете вашиот бизнис на вистински и правилен начин. Со новите технологии тоа е возможно. Зголемувањето на целната популација на клиенти е еден од начините за побрз…

Read more
Зошто поинакви?

Затоа што не знаеме за пораз. Затоа што знаеме дека не постои работа која е невозможна да се оствари. Темелот на нашата работа се ИСТРАЖУВАЊЕ и АНАЛИЗА. Без соодветно направено истражување во врска со Вашите деловни потреби, и структурирана и високопрофесионална анализа, секакви решенија во врска со вашите цели ќе бидат половични. Притисокот на кој…

Read more
Поинакви од сите останати

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево е мултисекторска компанија создадена со единствена цел: да бидеме ПОИНАКВИ од сите останати Колку и да звучи неверојатно, ние веруваме во МОЌТА НА ЗНАЕЊЕТО пренесена низ иновација која потекнува од систем на естетски и општествени околности кои создаваат ТРАЈНИ ВРЕДНОСТИ. АНАСТАСОВ ЛТД не е само ИМЕ. Во него е содржана…

Read more
Изработка на корпоративни веб сајтови за презентација на вашиот бизнис

Во ера на дигитална глобализација, ако не сте на интернет, не сте за никаде! Вашиот интернет сајт е Ваш идентитет- Ваше постоење. Внимателно избраниот концепт и дизајн е особено важен за соодветно претставување на Вашата дејност. Нашата компанија нуди технички решенија за сите Ваши идеи и замисли. Долгогодишното искуство во креирање, надградби и одржување на…

Read more